SZAKTERÜLETEINK ------- +36 30 297 3638

ÁDÁM EGÉSZSÉGHÁZ

Egészségház Érden több szakterülettel

 

 

Ultrahang: A vizsgálat átlag 20  percet vesz igénybe. Az ultrahang-képalkotó vizsgálat hanghullámokat használ  a test belsejéből készült képek készítéséhez. A test belső szerveinek, fájdalmának, duzzanatának és fertőzésének okait diagnosztizálják ennek a segítségével. A szívbetegségek diagnosztizálására, és a szívroham utáni értékelésre is használják az ultrahang vizsgálatot.

Az ultrahang vizsgálatot hatékonyan használható pajzsmirigy, hasi belső szervek, emlők, női nemi szervek, izmok, ízületek, erek  nyirokcsomó ellenőrzésére.

Nagyon fontos a has, a medence belső szerveinek képalkotásos vizsgálata, mivel a szűréssel a betegségek megelőzhetők. Az ultrahangvizsgálata speciális orvosi képesítést igényel.

Rheumatológia: A mozgásszervi panaszok miatt a betegek ízületekein kívüli szalagok, inak, izmok megterheléséből eredő károsodásokat vizsgáljuk.

Foglalkozás-orvostan: Az egészségügyi foglalkozás- üzemorvosi vizsgálatot végzünk.

Fogyókúrás tanfolyam: Ingyenesen készítünk állapot felmérést, mely alapján ételeket táplálkozási tanácsokat  adunk.

Gasztroenterológia: Az emésztőrendszer (nyelőcső, gyomor, belek, máj, hasnyálmirigy, epehólyag) betegségeit vizsgálja.

Belgyógyászat: A belgyógyász integrálja az általános orvosi gyakorlat szintjén a többi  szakterületet a megelőzést, gyógyítást és rehabilitációt. Napjainkban  a belgyógyászatnak is megvannak  külön szakterületei: ilyenek többek között a gyomor- és bélrendszeri betegségekkel foglalkozó gasztroenterológia,  cukorbetegséggel foglalkozó diabetológia, a belső elváltozású mirigyekkel foglalkozó  endokrinológia és a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel foglakozó kardiológia. A szakorvosaink konzultálnak a betegeinkkel.

Neurológia: az idegrendszer rendellenességeivel foglalkozik. Pontosabban az összes olyan betegség diagnosztizálásával, és gyógyításával, melyek kapcsolatba hozhatóak a központi- és a perifériás idegrendszerrel.

 

Az Érd Ádám utcai épület teljes körű külső és belső akadálymentesítéssel rendelkezik.

Szeretettel várjuk a pácienseinket.

 

ÁDÁM EGÉSZSÉGHÁZ

Egészségház Érden több szakterülettel